ZAHÁJENÍ HOUBAŘSKÉ SEZÓNY
ZAHÁJENÍ HOUBAŘSKÉ SEZÓNY
Před polednem slunce praží
jako předzvěst zhouby
a on sedí na zápraží,
krájí jedlé houby.
Praváky a křemenáče
v úmyslu má sušit;
vypněte ty křovináče,
nesmíte ho rušit!
NAVAZOVÁNÍ INTIMNÍHO VZTAHU V ZIMĚ
Do hospody U lva
vešli pyj a vulva;
až pán s paní roztají,
spolu si to rozdají.
KATOLICKÝ ZPŮSOB LÉČBY ZÁCPY POHÁDKOVÉ BYTOSTI
Kněz předal Růžence
namísto čípku
dva staré růžence,
poslal jí k šípku.
CARDISOMA ARMATUM A HOSPODSKÝ ROCK
Hudbu, která rámusí,
krab harlekýn nemusí;
čelo se mu krabatí
vždy, když hrají Kabáti.
OSVÍCENÝ STOLAŘ
Kolovaly o něm mýty,
že používá pouze nýty;
jednou dostal nápad krutý:
místo nýtů použil vruty.
PROKLETÍ STÁŘÍ
Touhy v těle hocha bují,
je to sladké mučení,
ve starci však ochabují,
penis má jen k močení.
Jak rád by ho v ženě smočil,
dědek jeden bláhový!
K lednici své oči stočil:
dá si aspoň lahvový.
Přečteno 173x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Martinecka23, Vydima27, praetorian, Donne, Kapka, Marten
Komentáře (5)
Komentujících (5)