Prší déšť, hraje si tu
živou simfonii. Déšť
tu prší na mou duši.
Nepustí mně, jsem ji
zajat, byl bych deštěm
zalit, možná rozmočen.
Miliardy bubeníku hraji
skladbu, k tomu tak vlhkému
obřadu. Jsem zajat v centru
nákupním, přibíhají lídé. Křičí
náhle zděšení, někdo nedoběhl.
Prostě padl a už se nezvedl.
Během cesty rozpouštějí se, až
splynou s tím deštěm, prostě
zmizí. Zbyl jen šat, kabelky a
tašky. Jeden chudák doběhl a ta
jeho tvář napůl, už není, je jen
torzo, které na zem padá, umírá.
Scény hrůzná podle podivná.
Schovaný jsem, venku stovky lidí.
Vlastně jen jejich šatů, je to scéna
jako z nějakého hororu. Ale je to
pravda, net je toho plný zabíjí to
lidi. Z vody jsme a ve vodě je kyselina
která tvoji schránku, zpět na vodu rozleptá.
Všude zmatek křik a vzlykot děti brečí.
Lidé jsou zděšeni, někteří skáčou dolů na
zem, jsem v prvním patře. Louže krve
lidé pobíhají, na zem padají sklouzly po
té krvi. Od krve jsou rudí, policajti kolem
sebe střílejí. Pak si do úst hlaveň vloží, hlava
se jen tak láskyplně rozloží. Všichni jsou
nebezpeční, buď samy sobě nebo ostatním.
Marná snaha, člověk ovládán, jako řízená
sebevražedná střela.
Tak to se stalo dnes byl jsem tam a povídám.
Nenatáčím, už se taky na smrti těch lidí podílím.
Proč držím ten nůž a zabíjím lidi, chytím je a
přes zábradlí přehodím. Proč už nechci být proč
jsem z té výšky skočil. Žiju, ještě jo mám zlomené
nohy, smozřejmě otevřená zlomenina. Nohy v nezvyklé
poloze, někdo ke mně přichází má v ruce sekáček a seká...