Na jeho náhrobek koukám z dálky.
Své slzy smutku raděj skryji.
Děda byl veterán velké války,
jednou v bitvě o Británii,
zničil pět dálkových bombardérů.
Všem pěti za letu motor blafl.
U jakého že sloužil kvéru?
Když přišli chlápci od Schutz-Staffel,
nestih si dopít ani kafe.
Nejhorší mechanik od Luftwaffe.
Koukám, že vzniká "série" o německém dědovi..:) Líbí se mi jak dovedeš i ty nedotknutelné věci převtělit v humor.
15.06.2020 14:57:54 | Now
čeST jeho památce :-))
15.06.2020 08:18:56 | Iva Husárková