Vstup pouze s houskou
.
Od pěti stepuju u pekárny
hele hochu máš to marný
Je nám líto milý pane
Dneska jenom dalamánek
Kdyby tak alespoň kaiserka
Musím i do drogerie - čeká mě manželka
Neumyju - li se nezahynu
ale upřímně nestojím o řev
že nepustí domů tchoře
Co to ta vláda vymyslela
všechny ty housky - tučná těla
a vůbec mám raději preclíky
Kuplíř se přitočí:
Mám od včera jednu za stovku
danke spasiba yes díky !
Ještě že u piva ji můžu odložit
kratce upíjet dlouho žít
A tak celé dny piju s kamarádem Peškem
co chodí okolo a ví
Má to člověk těžké
když ptele vosla
Dnes je den bezlepkových oslav
Nuže na zdraví !
.
.
https://youtu.be/KpSP93V_VgE
Přečteno 217x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Martinecka23, Iva Husárková, jenommarie, Marten, Emily Říhová, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)