"Své sny mi pošli, jestli právě teďka spíš.
Směješ-li se, ať úsměv ke mně v mžiku letí.
Vše s tebou sdílím, mám tě ráda, ty to víš,
pošli i slzy, jestli smutno zrovna je ti.
Pošli mi úzkost, jestli dohonil tě strach,
pošli mi něhu, jestli na mě zrovna myslíš,
na naši lásku nikdy neusedne prach,
pošli mi cokoli a hned mou touhu vyslyš!"
"No dobrá holka, spolu nebudem si lhát,
no dobrá holka, tvou nabídku klidně beru,
vyslyším tvojí prosbu, ač není oč stát,
co ti mám teda poslat, když teď právě …?"
Čekal jsem zase nějaký ten peprný závěr, nezklamal jsi:-))
16.06.2020 20:30:05 | Jeněcovevzduchukrásného
Ještě že ne na ni...;))
Chvilku jsem myslela, že to ani nepíšeš ty...:)))
16.06.2020 08:31:17 | Dreamy