Dosli mi carki dosli mi hacki
Dosli mi ipsiloni
Dosla mi muza tak pisu sracki
Ostatne jako loni
Dchazi slva uz musm znva
Strit mc pismnkama
I tak to bde ma bsn snova
A pambu at je s vma!
Tak to už zlatá znaková řeč.
16.06.2020 21:59:15 | šerý
a hlavně stebou**:-D*
16.06.2020 21:45:26 | Frr
tak pěkný, ještě že to nebylo morseovkou
16.06.2020 21:38:25 | rybka
Ja to vlštila...pambu i s tbou ;-)
16.06.2020 19:54:55 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?