Na rudá srdce s andělem
Spustil jsem palbu tam dělem
Červánky střelil do týlu
Otrhal křídla motýlů
Ty čisté rosy krůpěje!
Ztrestal jsem také krutě je
Polibky vzdušné stih skolit
Pomoh mi kámoš biolit
Cihlami lásku zaskládal
Podupal květy a tak dál...
Je to vztek a zášť či zlost? Ne!
Korekce básně milostné!
Já četla "pomoh mi kámoš sbalit"
(zabalil jsi to tady
zahodil křídla v letu
milostných básní vady
aby zas byly k světu) :-))
ST
20.06.2020 22:56:08 | Kapka