Životem poučen
Když lezu z gauče
Nazuju papuče
Všechno tak je dané
Okurky k sekané
Víc se už nestane
Není mi do pláče
Když si čtu letáček
Slevnili lahváče
Nátělník oději
Nevstoupím do dějin
Jak jiní zloději
Už je čas na řízky
Brambůrky do misky
A mastné otisky
Miluju ten svůj svět
V místnosti pět krát pět
A s plochou TV LED