Děti maji prázdniny
Vymýšlejí kraviny
Vřava je to pekelná:
Vytopená koupelna
Rozmlácené nádobí
Co se ještě nazlobí
Mě to vůbec nevadí
Co dělají neřádi
Neboť měsíc celičký
Užijou si babičky
Pod kladivem poezie, na životě kovadliny. Jo, Na burze už akcie babiček trhají rekordy.
30.06.2020 03:40:46 | šerý