Ta moje Helenka,
oči má jak pomněnka.
Ale né, je to kočka,
zelená má očka.
Snad nemám mlhu vlčí,
Ona hnědé má oči.
Při vyznání lásky,
ukáply ji slzy.
A tu srazu z očka,
Duhová, vypadla ji čočka.
Tak tato mě pobavila...super.
Honzi ráda dávám..ST..
11.08.2020 22:47:28 | Jaruška
Duhové kontaktní čočky
promění mnohé kočky
v ženu camp, či dračici
očka různě měnící ... ;)
29.06.2020 22:58:44 | Emily Říhová
Helenka či Malvína,
když napijí se vína,
i bez čoček, očka v duhu měníce,
promění se v dračice.. ;-)
29.06.2020 23:17:14 | Tomcat