Lákán klidem létaSplývám spíš než plavuKáva voní mletáSlunce vyplo hlavu
Klasy vlají línězlátnoucími lányMyšlenkama v klíněsladké mladé dámy
Tělem bublá láva:V plavkách křivky ladné...Vole ať ti kávazase nevychladne!
Vychladnou může jen káva když kštice vlaje plavá **
26.07.2020 13:48:04 | JC senior
Přesně!;)
26.07.2020 19:07:37 | R.K.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?