KANADSKÝ VLKODLAK
KANADSKÝ VLKODLAK
Když udělá venku vrr,
trne celý Vancouver.
SEN O LEVNÉ EVROPĚ
Brusel je Evropy centrum,
v hospodě stojí tam cent rum.
BEZ MAUGLÍHO TO NENÍ ONO
V džungli je balustráda
a pod ní Bálú strádá.
CO MÁ V HLAVĚ NÁBOŽENSKÝ FANATIK
Kdo propadl islámu,
má tam seno i slámu.
NEJLEPŠÍ DÁREK PRO NENASYTU
Tvůj muž všechno projí, Madlo?
K svátku kup mu projímadlo!
Přečteno 189x
Tipy 13
Poslední tipující: Martinecka23, R.K., Emily Říhová, Lighter, Psavec, Donne, Iva Husárková, Tomcat, praetorian
Komentáře (6)
Komentujících (5)