Vyletěla holubička ze skály
Nepříznivé okolnosti nastaly
Lidi skálu přeměnili na skládku
Nechtěla tak žíti v moři odpadků
Teď je konec holubičky navždycky
Neboť odpad navezli sem toxický
Ratolest už nepřinese zobáček
Zapad i s tou holubičkou do sraček
Nejen holubičky - furt něco! I ryby v tom teď plují (díky Japonské lodi ztroskotané na proslulém atolu) v Indickém oceánu Mauricia. Horem, dolem, mokrem... má planeto sbohem!
12.08.2020 12:19:02 | šerý
Ty jsi mě vážně donutil se svým textem zpívat melodii...
"Vyleťala holubička"...:)))
12.08.2020 06:33:02 | Dreamy