Dostala jsem od vrátného sušenku.
Byl to starší pán.
Měli mě za jeho milenku.
Pro tu malinkou sušenku.
Ale já pro dobrotu pochopení mám.
S nikým se nehádám.
Sladkosti ráda mám.
Ta je milučká, pohodová, moc pěkná, milá Jituško :)
Bohužel, lidé jsou, hmmm, lidé no....
Měj se úžasně a buď naladěna na krásno - dnes sluníčko vysílá ;)