Nejraděj čtu vlastní básně
Líbí se mi moje názory
Má slova zní mi tak slastně
Všemožným kritikům navzdory
Co krásy spočívá ve mně
Já s vlastním světem si vystačím
Chovám se vybraně jemně
Nevěřím klepům a pavlačím
Říkám si já jsem tak skvělý
Vždyť je to úplně nasnadě
Podobné my už tam měli
Tak i já sídlit chci na Hradě