"Kdo tu rvačku začal chlapi,
ať je to hned venku!"
"To on, pane komisaři,
nedal peněženku."
***
Co se honí Robinsonům
hlavou, než jdou chrápat?
"Orální sex s lidojedkou,
je to dobrej nápad?"
***
Víte co zařval výsadkář,
ještě než skončil v poli?
Slyšel jsem jasně, nejsem lhář:
"Zkurvený svinský moli!"
***
Na co je třeba si pozor dát?
Máte-li průjem - nekýchat.