Zacelit škvíru mezi stehny,
té kdysi dámy, dnes jen běhny,
je jediné, o co mu šlo.
Jemně a zkušeně ji svlík,
líbal ji na hruď, na pupík,
v ruce měl tajně lepidlo.
Vteřiňák je na tohle dobrý - používali jsme to i na hokeji, to zabere neboj ;-)
27.08.2020 07:59:35 | petrzal