Pomalu přichází
podzimní počasí
Protivné procesí
ponurých plískanic
Propadám podivným
představám Proč asi?
Přežít mi pomohou
produkty pálenic
Jejda... vy jste všichni stejní...:)))
Bečky kvasem po okraj ceněné víc, než dobře podrostlá husa...:)))
01.09.2020 19:34:35 | Dreamy