Nasraná, bezmocná a dominantní žena
šla daleko vepředu - před svejma kolegama
a klapot těžkých bot - asertivní chůze…a poskakující
futrál baskytary - prodíral kůži až po uši…v šílenství!!!
Pokérovaní pseudohudebníci s piercingem v nose i na obočí
motající se a nesoucí své nástroje z rockového koncertu
kde svým uměním celé obecenstvo zmlátili
do totálního hudebního ne(vý)poslechu.
Odešli jako poslední raději zadním východem
v linoucím se kouři jointů a hrdel sajících vyprošťováků
vzájemně se podpírající, aby nikdo neviděl
jak narážejí a padají do svých nástrojů.