Kolová
Je fajne míti synka
Je fajne míti chlapce
Učíte ho odmalička
jezdit na kolobce
Hned jak trochu povyroste
sám si sedne na kolo
Hurá, dobře jede z kopce
jenom aby brzdilo!
Je to tak prosté, fajné,
když vítr kolem sviští…
To není ani možné
na kole samí mužští!
Jeden má hrudník do široka
druhý svalnatý zadeček
třetí hodně dobře voní…
---
Jejda, kam jel můj malý chlapeček?
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (5)