...chtěl bych vědět, jak jsou na tom balónáři...;-)
14.09.2020 21:40:09 | Marten
je to sport? :)) nicmene, rozuzleni je samozrejme hricka, takovej pokus o filosofii. :))) nemit koule asi znamena nemit na neco (odvahu treba). cim vic penez, tim min odvahy... ale je to opravdu tak? kde ti prachaci vzali prachy, kdyz nemaj koule? ale... asi tu rikajdu tak nikdo nepochopil... tak ji vem jen jako vtipek...
14.09.2020 21:49:24 | praetorian
Tenis jsem se učila hrát jako malá a místo rakety jsme měli nejdříve takové dřevěné plácačky. Pak jsem od jakýchkoliv koulí upustila a propadla jízdě na koni:-)
Umět si tak ty tvé legrácky zapamatovat, ale vím, kam když tak na ně:-)
14.09.2020 10:43:38 | Dreamy