Co se dá najít v ledničce
Anotace: To jsem zas jednou otevřela ledničku....A vznikla z toho tahle debilita.
Večer vracím se hladová jak vlk,
otevřu ledničku,chci naplnit svůj krk.
Z rohu na mě máslo kýve,
za ním se zas něco hýbe.
Tlačenka už mrká očky,
všude smrdí žrádlo kočky.
Z toho na mě padá tíseň,
lednice je samá plíseň.
Zavřu ji rychle,opřu se o ni,
ven se chce dostat i salám koní.
Co je tam schováno,to nikdo neví,
tak radši půjdu spát s prázdnými střevy.
Přečteno 561x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (3)
Komentujících (3)