Dnes trochu přepadla mě línost.
Upravím veškerou svou činnost!
Ač dostal jsem chuť na omáčku,
jídlo si radši koupím v sáčku,
jen vařit, to je ztráta času.
Pes se mnou bude držet basu!
Nálada jeho padla k nule,
když jsem ho pozval na granule.
To co mě děsí, to je pračka.
Zapomněl jsem, na co se mačká,
je to jak panel u letadla.
Kde se furt bere tolik prádla?
A velký problém bude stlaní.
Denně? Tomu se člověk brání,
peřinu větrat? To mě nehne.
Člověk si do ní stejně lehne.
Řekla bych, že tak nejpozději v pátek nebo sobotu dotyčný ochutná granulky nebo konzervu se čtyřnohým přítelem, využije posledních, byť už podzimních, ale teplých dnů a pošetří oblečení a spát bude ve vyhřátém psím pelíšku.:-)))
23.09.2020 13:45:04 | Dreamy
Jde do s ním zkopce ;)
aby se za chvíli pes nenaučil prát a vařit:D. *ST
23.09.2020 10:15:18 | jenommarie