NA MORAVSKÉM POHŘBU

NA MORAVSKÉM POHŘBU

NA MORAVSKÉM POHŘBU

 

Poprvé zvesela

jedu do Jevíčka!

Tchýně tam zavřela

navždy svoje víčka!

 

 

MILOVNÍK NEJEN KLASICKÉ LITERATURY

 

Jean balil Jessiku

v Boulogneském lesíku;

šeptal tam Jessice:

Jsi jedna z tisíce!“

Okouzlen Jessikou

pod vzrostlou osikou

po boku Jessiky

chtěl si číst klasiky.

 

 

SCHŮZE DEMOKRATICKÉ VLÁDY

 

Vládci lidu zasedají,

zabrat lidem zase dají.

 

 

ZDRAVOTNÍ SESTRA

 

V ordinaci do žil píchá jehly

(v té činnosti málokdo je zběhlý),

doma potom muži slipy žehlí;

kdy si spolu naposledy lehli?

S haranty je barák víc, než rušný,

děcka nikdy nezavřou své kušny!

Zdravotnice život mají krušný.

(To jsem, prosím, výjimečně slušný!)

 

 

KREV NA KOLEJÍCH

 

Tulák Wabi doputoval.

Slzy roní jeho vdova.

Vlak mu nohy amputoval

nedaleko Gottwaldova.

Autor Neklan, 30.09.2020
Přečteno 212x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, šerý, ARNOKULT, Marten, Donne, jenommarie, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:) st

30.09.2020 12:22:55 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel