Za hříchy se musí platit,
ty nejtěžší končí klatbou.
Život nekončí vždy smrtí.
Život někdy končí svatbou.
*
Řekla: "Nehneš pro mě prstem,
tvé srdce je poušť!"
A tak jsem jí splnil přání
a stisknul jsem spoušť...
*
Co žena nikdy slyšet nechce,
když v posteli je s mužem nahá?
Snadné. Když dveře klapnou lehce,
a potom: "Tak jsem doma, drahá!"
*
Sešli se dva mladí ptáci,
na radnici k registraci.
Úředník řek, ať se klidí,
registrujou se jen lidi.
*
Marně se ten chirurg snažil,
marně silou plýtval,
nejdřív sice operoval,
nakonec však pitval.
*
Ne všechna lidská konání,
to zlé, není jen faleš skrytá.
To co nás k zlosti dohání,
mnohdy je jenom debilita.
A dneska jsme probíraly s klientkou trochu drsný černý humor na coronu..jak jinak
..když každý den nic jiného není.
Říkám jí:" Jestli mě to zlomí..postarej se ať tam mám napsáno..
" I Zagorka to zvládla..a ty ne."
No kdofííí že :D
....
Zasmála jsem se a to se počítá, ať máš pěkný den.
01.10.2020 13:44:28 | jenommarie