Že ňákou ženu chtěl bych rád,
v tom duchu jsem dal inzerát
teď smutně bloumám po pokoji.
Odpovědí, že box byl malý,
všechny však stejně začínaly:
Nechtěl byste si vzít tu mojí?
...aspoň je z čeho vybírat :D;D
08.10.2020 21:54:10 | Emily Říhová
vsem dekujuuu
05.10.2020 19:40:47 | praetorian
:-)) ST
05.10.2020 12:25:18 | Fany
Ony ale stejně mají teď Covid - prý nemají chuť
05.10.2020 08:12:17 | petrzal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?