:-)"Baník!Pičo!Baník!":-) ps: nemám rád vulgarizmy ale lidový chorály a humor jó...
07.10.2020 15:36:11 | Marten
Dobře zbásněný vtip, který jsem slyšel před pár lety. Btw já opravdu Baníku fandím a to odmalička, kdy mě ještě na zápasy na stadiónu Bazaly vodil tatínek...
07.10.2020 08:17:27 | Neklan
dekuju. ty jo, docela drina, udrzet pribeh a techniku, malokdo oceni :))) jeden z mych poslednich zachvaju, nak uz me psat neba :))
07.10.2020 22:48:10 | praetorian