JENOM STROZE
Jenom stroze:
Hřebík v noze,
krve mnoho.
Sorry, noho.
Hřebík stovka
- rizikovka,
hroší kůže
nepomůže.
Ten hrot ostrý
dosáh kostry!
Celkem muka,
noha cuká.
Co s tím kovem?
Dát mu sbohem?
Či ho laxně
nechat v haksně?
Rozum velí:
Zatlouct celý!
Šutrem třeba,
ať se vstřebá.