Dojem mám, že z tebe roste
rozmazlenej fracek,
za takový vysvědčení
dává se pár facek.
Ano otče, názor sdílím,
vždy´s byl pro mě bohem,
pan učitel bydlí hnedle
támhle za tím rohem.
Znám ten vtip. Zručně jsi jej zveršoval*
14.10.2020 00:08:21 | šerý
A tak je taková doba, kdy nic není problém. Vysokoškolský titul jde koupit, řidičák taky, brzy půjde i vysvědčení. Učitelé si taky rádi přivydělají...
13.10.2020 11:05:41 | Lighter
Vtipné. Dobrý nápad. TIP.
13.10.2020 10:25:46 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?