TURISTA DRÁŽDÍ DĚTSKÉ VOJÁKY
Užil jsem si ale švandy
s dětičkama z téhle Rwandy!
V postýlkách když tvrdě spaly,
schoval jsem jim samopaly!
DOBRODRUŽNÁ DOVOLENÁ NA SAHAŘE
Poušť zkrátka top je!
Vyrval jsem Barbaru
ze spárů barbarů,
kočovných Berberů;
se vztekem Kerberů
jdou po mé stopě.
POHŘEB RASOVÉ SEGREGACE
Připište na parte Idu,
fanynku apartheidu.
HUDEBNÍK ŽÁDÁ O AZYL
„Nevrátím se z Konga!
Všude hrají bonga,
nikde žádná benga!“
tvrdí Radek Banga,
raper a hráč binga.