Krásný les listnatý
KRÁSNÝ LES LISTNATÝ
Krásný les listnatý.
Procházka pro zdraví
od hlavy po paty
tělo mé napraví.
Dub vedle javoru,
travička zelená,
stráň prudce nahoru,
hovínko z jelena.
Krásný les listnatý,
tráva se zelení.
Od špiček po paty
mám ten trus jelení.
Přečteno 161x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Donne, mkinka
Komentáře (0)