Anotace: Nejezděte na "staromák", přijďte do Světozoru, dáme si zelený čaj a budeme diskutovat. A pak přišly na řadu vodní děla.
Odplivnu si trochu hlenu,
je to tady zpátky,
máme tady druhou vlnu,
a doma trávíme pátky.
Všichni jsou teď hrozně smutný,
že tržba bude nula,
vždyť to není vůbec nutný,
„proč to děláš, Prymula?“
V létě jste si užívali, neptejte se Prymuly,
na ruce jste měli pásky,
proč museli jste do Puly?
Andrejko teď lituje,
že to všechno zrušil,
a pražský lid tu je,
co to prostě tušil.
Ukážem vám studie,
dle našeho vzoru,
že vir tu s námi stále je,
v sedm ve Světozoru.
A vy, lidé vesničtí,
buďte v klidu, žádný tlaky,
nesmíte být skeptičtí,
dostane se na vás taky.
Hele, Dr.Zaye, nás sedláky bacil nedostane. Nikdy, rozumíš nikdy! Už tejden totiž po chvilkách vozím na pole hnůj. Hutný a proleželý. A toho se bacil bojí. Dokonce zastavilo auto a čučeli, co dělám. Možná se budou divit, až na Vánoce bude slepičí echt vejce za sedm.
19.10.2020 16:14:14 | Lesan