Anotace: Třeba inspirace...
Co bude dnes k obědu?
Nevím, ale ve spěchu,
povídá mi moje žena,
Polívka je uvařená.
A co druhé budem jísti?
Nejsem mlsný, jen si chci být jistý.
Mužu pomoci s obědem?
Třeba se i zasmějem.
Budu ráda lásko moje,
půjdu žehlit do pokoje.
A tak tady stojím,
na hodiny hledím.
Že já to jen nabízel,
raději bych zmizel.
A tak jako správný chlap,
nejsem přece žádný srab,
začnu cibuli loupat,
v slzách se koupat.
Cibule je základ chlapských jídel,
vyjít ven, pak abych se styděl.
Už to mám co na oběd udělám.
Vezmu brambory, nastrouhám.
Ještě česnek, majoránka - bude to hračka.
O bramboráky bude rvačka.
Bramboráky nemají chybu..jen cibuli do nich nedávám. :)
Ale každý po svém;)
25.10.2020 11:01:46 | jenommarie
Hezky napsané. Bramboráky mám také ráda.
25.10.2020 09:34:23 | mkinka
Dík.
Taky jsou dobré s trochou kyselého zelí. Ale jen trochu, aby se při smažení nerozpadaly. Dobrou chuť.:)
25.10.2020 10:39:12 | Karel Doktor