Víra nebo přání
šeptej si potichu,
přej si v duchu
a dopřej klidu svému uchu...
,,To jsi a nebo nejsi tu?"
Promlouvej do zákoutí krajin svého světa,
přitom většinou je to jedna věta,
která začíná a zní s emocemi v ní:
,,Chci..."
,,Prosím..."
,,Přeji si..."
,,Ať..."
Přej a bude ti přáno moc neplatí
... spíše přej a bude tě pochcáno na tvůj šos..
a tak volej raději SOS!!!