Na Titaniku. Otázka nevinná:
"Řekne mi někdo kde nejblíž je pevnina?"
"Jenom dvě míle," kapitán odpoví.
"A směr je známý? Řekněte, kdo to ví?"
"Já to vím, nebojte. Zůstanem spolu.
Nejbližší pevnina je směrem dolu!"
Zatraceně černý humor...
11.11.2020 08:51:18 | Emily Říhová
Krutý vtip. Nikdy autorovi neschází - a právě to je sympatické.
02.11.2020 16:17:12 | ARNOKULT
:)
02.11.2020 16:47:22 | praetorian
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?