Mou milou zavřeli
MOU MILOU ZAVŘELI
Mou milou zavřeli,
mou milou hospodu.
Můj vztah k ní je vřelý.
Nálada dospodu
z průměru poklesla.
Snad nejsem moc drzý:
Pánové u vesla,
otevřte ji brzy!
Hnědou stolní desku
vždy hlídal jsem bděle.
Jistě plná stesku
smutní po mém čele.
Tuším, že musí nám
prodloužit to kóma.
Bleju a usínám
na hajzlu teď doma.
Přečteno 149x
Tipy 11
Poslední tipující: R.K., mkinka, Frr, Lighter, Psavec, Donne, Rozmarýna
Komentáře (1)
Komentujících (1)