Hotýlek v kopcích Pyrenejí,
všichni ví, v něm se špatně nejí,
hotel má vlastní zeleninu,
domov je cyklopaladinů.
Zahradník kouká po zahradě,
zdá se mi, že má po náladě,
rajčata téměř dvoukilová,
pod meloun se i prase schová.
Tak volá, pane řediteli,
ti závodníci jsou fakt skvělí,
pro reklamu to má své klady,
však ať nechčijou do zahrady.
Tour, doping, to se vždycky pojilo. Pro tisk a do zahrady, bylo dobré hnojivo.
12.11.2020 15:33:08 | šerý
...a navíc za jízdy...;-)
12.11.2020 13:12:33 | Marten
je zvláštní, že kam se vymočí vítěz Tour, tam rostou dvoukilová rajčata ...
12.11.2020 13:28:57 | praetorian