Řehtá se i u rakve –
já už na ni nevidím,
odešel jsem od církve,
čeká mě jen krémy dým.
Ani nikdy na hřbitov
asi za mnou nepřijde,
vykašle se na proslov,
dá jen kytku – vodejde.
Všechno po mně podědí,
do pasťáku dá děti,
vezme koně ze stáje,
na tržišti prodá je.
Co mi dala do čaje –
vstupné do ráje?