Anotace: Když jsem ráno mrknul na teploměr, tak jsem nebyl příliš nadšený, protože jsem teplomilný tvor.
Tak tato mě rozesmála.
Včera ráno jsem také nevěřila vlastním očím. Byli jsme na chaloupce na Kysucách a už pěkná zima.
..ST..
17.11.2020 22:32:00 | Jaruška