Pán s velkým břichem
PÁN S VELKÝM BŘICHEM
Dobíhal pán s velkým pupkem
tramvaj metrů patnáct asi.
Kdyby je měl, v běhu prudkém,
jistě by mu vlály vlasy.
Koho ten chlap připomínal
když běžel tak strašně těžce?
Hroch, pásovec, vepř či mýval,
cokoli, jenom ne běžce.
Lidé v tramvaji se báli
o pánovo život holý.
Patnáct metrů, kousek malý,
toho pána velmi bolí.
Možná, že ho křísit budou,
viděli v něm stanic tak pět
sípající kouli rudou,
co se chystá opustit svět.
Přečteno 242x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, Jdarks, Donne, šerý, mkinka, Pittoresque
Komentáře (6)
Komentujících (5)