Dnes před vchodem do Billy
Důchodci se pobili
Též před vchodem do Tesca
Je to pěkná groteska
Před Albertem - hle taky
Mlátí se tam letáky
Vypadá to že fronty
Baví naše geronty
Na co jezdit do lázní
Kristepane neblázni
Prodejna je barevná
Zapomenou na revma
Hlava že se zamotá?
Lepší než-li samota!
Všechny malé nesnáze
Léčí ze slev extáze
Hojí větší potíže
Moct si zboží prohlížet
Co maj dělat v důchodu!?
Zítra zase u vchodu
bez hodinek ze zastavárny
mířím rovnou do lékárny
koupit si tam vhodný lék
na ten "kovidový" věk
**
21.11.2020 17:58:55 | JC senior