„Chtěl bych bít takový, jako jsi ty!“
„Nesnáším tyhlety parazity,
štěstí si nesedne na každou trubku,
nauč se česky, máš ve větě hrubku.
Česky to neumí, neučí se
a chtěl by mít to, co já mám v míse.“
„Přečti to znovu a tentokrát líp,
v mé první SMS nenajdeš chyb.“
kdo chce bít jako ty
a kdo chce být jako ty
...
těžko se mnohdy rozhoduje.
**
21.11.2020 17:51:20 | JC senior