Uděluji "Řád srandy III.stupně", s duběnkovými ratolestmi, za dlouhodobé veselí. A to není jen tak, páč oridžin inkoust je teď zase v módě.
Tato doba vyžaduje opravdu velký nadhled a hodnotný kus legrace, pro ty co musí ještě do práce!
Fšecky "pětky" sou vynikající! Někdy stačí i dvojky, vo tom jsem už tady psal!
20.11.2020 12:57:30 | Lesan