ZAHRADNÍCI
Tragikomedická a místy drsná, líbí se mi kontrasty mezi idylickou zahradou a v ní skrytým, zase ne tak idylickým výjevem. Pobavila mě dvojice rýmů love - debilové. Tipuji bez zaváhání.
23.11.2020 17:56:40 | Rozmarýna
Je trochu drsná, ale i takhle lidé často jednají, mordují se pro maličkost.
23.11.2020 13:06:11 | Donne