„Vy chcete zhubnout, drahá paní,
dejte si vejce ke snídani,
ale jen vejce, bez pečiva,
jinak ta váha neubývá.“
Ženská se na něj divně tváří:
„Nesnáším vejce dietáři!“
Maník se na ní kouknul plaše:
„Já jsem řek jíst a ne hned snášet.“
Super! :D
30.11.2020 15:47:38 | Emily Říhová
Úsměv v poezii. A parádní... :o) **
25.11.2020 13:46:40 | JC senior
:D
24.11.2020 11:05:08 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?