Náledí
NÁLEDÍ
Pan Starý čeká a hulí
na svou starou paní Starou.
Stupňů venku kolem nuly,
válí se tam, snad pod parou
dobře oblečená paní,
nemohlo ji skolit stáří.
Prší na chodník i na ní,
naledí se hned vytváří.
Pan Starý jde pomoct dámě,
náledí je velmi zrádné,
chce jí poskytnouti rámě,
na dámu však ihned spadne.
Starého žárlivá žena
když vyjde ven z obchoďáku,
tak křičí jak postižena,
vidí tam svých dětí tátu,
svého nezbedného muže
válet se na ženě cizí.
Div, že nevyletí z kůže,
zdravý úsudek jí mizí.
Sletí též za vteřiny půl
v tomto nepříjemném chladu.
Spadne na ní hned ňáký vůl,
prasknou jí kalhoty vzadu.
Tak je v situaci téže
jak její muž s cizí ženou.
S cizím chlapem je tu vleže,
k tomu prdel obnaženou.
Slečna s kávou se tam válí
za malý okamžik také.
V té zimě ji cosi pálí,
na ksichtu má kafé latté.
Za oknem chlap, co má kašel,
zpocená si záda utře.
Mnohé z těch poloh nenašel
ani v knize - Kámasútře.
Přečteno 191x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Rozmarýna, jenommarie, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)