Koloběh
.
Stačilo jen na baru na dívku
potajmu mrknout
člověk si snadno nadrobí
Támhle je žehlící prkno
(návod máš na dývku)
Tady nádobí..
Na ženu krásnou jak sníh v dubnu
očekávaje vbrzku oblevu
Při vytírání snadněji zhubnu
v kuchařce hledej - žasni - objevuj !
V romantice naleznout malou mezeru
ač účasten jsem - hoří svíce
Měl jsi se zout, slušnost!
Na tu mou nevěru.
Po letech zameteno vypráno
večer do "práce".. samba rum
místo kněze stačí mi ráno
potajmu mrknu na dívku na baru..
.
.
Přečteno 216x
Tipy 19
Poslední tipující: WWW, Emily Říhová, jondys, R.K., vojtěška, Marten, Psavec, enigman, Marcella, Yry, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)