ZLÝ SEN
V hospodě bylo plno v turbanu sedl jsem si na bar,
řekl jsem kouzelnou formulku „Allahu akbar“.
A než jsem si z lístku vybral co si k pití dám,
koukám že to zabralo a já v baru sedím sám.
Chtěl jsem lidem říct, že to byl jen „džouk“,
náhle velitel zásahovky „KUPŘEDU!!!“ houk.
A tak na rukou mám klepeta a na hlavě kuklu,
u výslechu kravál, že z toho div neohluchnu.
Justiční šiml dal se do klusu a já dostal
deset let za čin ve stádiu pokusu.
Snažil jsem se hájit, emoce tekly proudem,
dostal jsem dva roky navíc prý „pohrdám soudem".
A tak na Mírově sedím a nevím která bije,
teď už mě zachrání snad jen prezidentská amnestie.
Tato rovnice má nějak zamotaný vzorec,
právě jsem se vzbudil ze sna, POHÁDKY JE KONEC.
Přečteno 197x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Dreamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)