Anotace: **černá kronika :)
.
Koupil si on tlačenku
byla pěkně prorostlá
venku v parku na cestu
mu však z ruky upadla.
Zabalil jí zpátky,
škoda jí tam nechat.
Šel si koupit novou.
Tu první "sní" žena.
Doma potom připraví
na stůl prima večeři.
Sednou si a najednou,
začne žena láteřit.
Kdes to koupil muži,
řekni mi to rovnou,
na téhle straně tlačenky,
je nalepené hov**.
Jejda . .
Na víc se mě neptejte,
není to moc komický.
Tenhle příběh dobráka,
skončil totiž tragicky.
Jediné, co ještě vím,
že celý tento příběh
přišel také do novin.
.
Mě se taky líbí, super. V úterý před 6 hod ráno
úsměv , to už se mi dlouho nestalo.
08.12.2020 05:41:21 | ccigg
Třeba to byla hořčice...
07.12.2020 22:15:04 | Koala
Koalko jsi odvážný:D
váhala jsem..zda jí sem dát
..koukej na rybku
..ohrnula ploutvičku ;)
..já bych to neriskla
..ale on asi chudák už žel také ne.:)
Děkuji a pěkný večer TI přeji
07.12.2020 22:25:36 | jenommarie