Sarumane, Sarumane
půjdem dneska na ruma, ne?
Přijde Bilbo s Legolasem
Jenom Arwen nemohla sem
Vezmem taky Aragorna
doma sjíždí stará porna
Zavoláme Gandalfovi
Skřetům že to nandal poví
To už ale pysky Froda
smáčí další whisky, soda
Vidím Sama s Peregrinem
úspěšně se pere s ginem
Upnutá je Galadriel
k pití si dnes dala Birell
Ty můj milý Stínovlase
dáme spolu víno zase?
Piju pivo Odulino
Kašlu už na vodu, limo
Sauron též své oko má tu...
Upadávám do kómatu
Probírám se jenom stěží
zas jsem usnul u Dvou věží
A od zítřka zase jen do dvacáté...:)
I když, pro výše jmenované to neplatí. Úďa, Ivena a Kavel..ti mají smolíka. ;)
08.12.2020 21:59:49 | Dreamy